top of page

„Peplink“ Tyrimų ir plėtros padalinys veiks „Yellowstone“ verslo centre

Prie „Yellowstone“ verslo bendruomenės jungiasi telekomunikacijų įrangos įmonė „Peplink“. Vilniuje ir Kaune biurus turinti bendrovė verslo centre įkurs savo Tyrimų ir plėtros padalinį. Planuojama, kad naujas padalinys čia pradės veikti jau rudenį.

 




Pasak įmonės vadovo Lietuvoje Giedriaus Motiejūno, iš dabartinių patalpų į naujas besikelianti įmonė siekia atsinaujinti ir pagerinti sąlygas darbuotojams.

 

„Ieškojome naujos, komfortiškesnės ir patogiau įvairiomis transporto priemonėmis pasiekiamos vietos savo biurui. „Yellowstone“ verslo centro pasirinkimą nulėmė mums tinkamas patalpų išplanavimas, pastato vieta ir patalpų išlaikymo sąnaudos“, – teigė G. Motiejūnas.

 

Naujose patalpose suplanuotos patalpos virtuvei, susirinkimams, taip pat izoliuota serverinė testuojamai tinklo įrangai.

 

Prof. Rolando Paleko architektų studijos ir „Planas B“ suprojektuotas Jasinskio gatvėje kylantis devynių aukštų „Yellowstone“ – vienas pirmųjų iš esmės atsinaujinančio „Verslo trikampio“ atgimimo ženklų. Greta pagal jungtinį keturių architektų biurų pasiūlymą atnaujinus 3 ha teritoriją, darniai integravus komercines, gyvenamąsias ir visuomenines funkcijas, atkūrus ryšius su Neries krantine ir sukūrus jaukias viešąsias erdves, čia tikimasi sukurti gyvybingą ir visiems atvirą miesto rajoną. 


Į projektą investavo 13 Lietuvos investuotojų, tarp kurių didžiausi –  Mariaus Jovaišos įmonė „Unseen Pictures“, Tautvydo Barščio įmonė „Taba Invest“ ir kiti.  Pastato nuoma rūpinasi „Colliers Baltics“.

 


bottom of page